Om os
Firmaet N.F. Turistbusser blev startet i marts måned 1953, efter at politimesteren i Holstebro, synes det var på tide, at Niels Fredriksen fik næringsbrev, på dette som efterhånden var blevet hans hovederhverv. Niels Fredriksen startede i landbruget, men fandt ikke det var hans hylde. Han startede i det små med at køre for Jysk Telefon, som chauffør samt arbejdsmand. I 1953 byggede man Holstebro Kasserne, hvor N.F. blev tildelt Aalborg ruten. Dette var den indsprøjtning der skulle til at få firmaet til at køre, derefter fulgte kørsel med idrætsfolk, handicappede, firmaer, udflugter m.m.

Op i gennem 60erne og 70erne udviklede firmaet sig også til at køre udland. I slutningen af 70erne begyndte firmaet at kører og Benns Rejser samt Panter Rejser. I marts 1980 indtræder sønnen Gerner i firmaet med køb af 50% af firmaet, han kommer fra en stilling som bilsælger hos Renault og senere Simca forhandler i Holstebro.

Op gennem 80erne vokser firmaet i takt med Benns Rejser vinder mere og mere markedsandel af grupperejser i Danmark. Det fortsætter med stor succes indtil Benns sælger firmaet til Kilroy Groups.

På dette tidspunkt er Benns Rejser den største udbyder af grupperejser i Danmark. Alt vedrørende kørsel forestod firmaet.

Stifter af firmaet døde 6. januar 1995, 79 år gammel. Firmaet videreføres af sønnen Gerner Christensen, som har købt resten af firmaet i 1988. Firmaet beskæftiger sig med alt indenfor rutekørsel-handicap-turist i ind & udland.
photo
photo